Lezingen en Activiteiten 2018

Woensdag 3 Oktober 2018
Malawilezing
Voor alle nieuwkomers werd deze woensdag weer een lezing georganiseerd om kennis te maken met ons project in Malawi. Deze lezing werd gehouden door Rachel Paar, ons eigen oud bestuurslid. Ze vertelde niet alleen wat we doen bij het project, maar maakt alles nog net even wat persoonlijker door alle CAHW’s te introduceren en te beschrijven hoe ze waren en wat ze deden. Al met al was het een leuke en inspirerende lezing.

Zaterdag 8 september 2018
Eerstejaarsweekend
In dit weekend konden de nieuwe studenten DIO van de leuke kant zien. Er werd goed op los geblazen met ons pijltjesspel en de studenten waren enthousiast en gezellig.

Dinsdag 4 september 2018
Eerstejaarsintroductie
Tijdens deze dag konden alle eerstejaars kennis maken met Stichting DIO. Wie wij zijn en wat we doen, waar we voor staan en wat zij voor ons konden betekenen. Het was een drukke dag en we konden kennis maken met al die nieuwe studenten! Daarbij hebben zich ook weer een aantal nieuwe donateurs zich opgegeven als donateur en weer een paar andere als vrijwilligers!

Donderdag 16 juni 2018
Rabiëslezing 

In het teken van de Run 4 Rabiës verzorgen wij ook een leuke, maar informatieve avond om wat meer te weten te komen over wat rabiës nou is en wat wij ermee te maken hebben. Ook al is het niet de grootste dreiging in Nederland, veel andere landen krijgen er wel mee te maken en door de verhoogde import van “zielige” huisdieren uit het buitenland is de kans op contact met de ziekte ook weer toegenomen onder dierenartsen. Met een leuke opkomst was de avond zeker geslaagd en we hopen dat iedereen al zin heeft in de run!

        

Maandag 11 juni 2018
Besturenzeskamp
Deze keer was het aan DIO om de besturenzeskamp te regelen. Dankzij de goede organisatie en leuke ideeën van Kim en Jolanda was het een erg geslaagde avond met lekker eten en onwijs leuke spellen. Tijdens de zeskamp streden besturen tegen elkaar en werd er gezellig gedaan. 

                

Dinsdag 27 februari 2018
Malawilezing
Wij zijn altijd druk bezig met ons project in Malawi al is dat niet altijd te zien. Daarom hielden we een Malawilezing waarin onze eigen Rachel meer vertelde over het project en onze bezigheden daar. Deze lezing was geheel op eigen ervaring gegeven, omdat Rachel samen met Sarah en Heike van het oude bestuur naar Malawi zijn geweest om trainingen te geven aan onze CAHW.
De lezing trok veel nieuwe en oude gezichten en was druk bezocht en was erg interessant.