Agenda

Februari 2016

12: DIO wsb
Elke vrijdagmiddag is de WSB een feestelijke afsluiting van de week, maar 12 februari is deze extra speciaal met een Afrikaans tintje.
Kom genieten van Afrikaanse Bobotie en Biltong, lekkere cocktails en hippe wereldse muziek, en luid vrolijk en warm het weekend in!

22: Workshop Afrikaanse Dans
Sportievelingen opgelet! Maandag 22 februari zal dansleraar John Kayongo voor ons een workshop Afrikaanse dans verzorgen. Dit belooft een gezellige avond te worden, maar ook zeker een intensieve workout!
De inloop is vanaf 18:45 en de workshop zal beginnen om 19:00 in het Androclusgebouw. De kosten zijn €2,50 voor niet-donateurs en voor donateurs zelfs helemaal gratis! Je kunt je inschrijven via de inschrijflijsten op het DIO bord in het Androclusgebouw of door een mail te sturen naar dio@dio.nl

December 2015

9: Lezing Vaccinaties in Ontwikkelingslanden
Eindelijk organiseert Stichting DIO weer een lezing. Dit keer zal de lezing gaan over vaccinaties in ontwikkelingslanden. Zijn deze vergelijkbaar met de vaccinaties in Nederland of ziet dit er totaal anders uit? En waarom hebben ze hier dan een ander beleid?

14: Kerstactie
Op maandag 14 december vindt er weer de Kerstactie plaats in de hal van het Androclus gebouw. Kom allemaal in de pauze, tussen 12:00 en 14:00, langs voor een beker warme chocomelk met slagroom, een oliebol met veel poedersuiker en een foto met de Kerstman. Wie-O-Wie zit er dit jaar op de stoel? Ho-ho-hoooo zal hij roepen in plaats van tok-tok-tok. Dit keer geen verhalen over dinosaurussen en sokken in sandalen, maar een zachte schoot en een warm gezicht met nog steeds grijze haren en een bril in een mooi Kerstmannenpak.

September 2015

15: Run4Rabiës
Wederom dit jaar zal de Run4Rabiës plaatsvinden in september. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt. Dit jaar gaan de ontvangen donaties naar de Lilongwe Society for the Production and Care of Animals (LSPCA) in Malawi die zich actief inzet tegen Rabiës. U wilt toch ook dat Rabiës voor minder doden zorgt? Rent of loopt u dan mee op 15 september! Zelfs uw huisdier mag mee!

Mei 2015

9: Peerdepieten
Ook wij zijn er gezellig bij in onze bloemetjesjurken en voor de heren in pak. Wilt u zien met welk toffe voertuig wij defileren, komt allen naar Wolvega op zaterdag 9 mei!

11: Besturen 6-kamp
Dit jaar zijn wij aan de beurt om voor alle besturen van de studievereningen van de Faculteit Diergeneeskunde 6 leuke spelletjes te organiseren. Laten we ze pijltjes schieten op een nepkoe zoals op het eerstejaarsweekend of hebben we veel spannendere dingen in gedachte?

13: Symposium GKZ
GKZ staat voor Gezondheids- en Kwaliteitszorg. Deze groep van de KNMvD organiseert woensdagmiddag 13 mei een symposium inclusief pathologiedemonstratie en ALV. Ze hebben ons uitgenodigd om bij hen te komen spreken. Dit zullen wij dan ook doen om 17:10u.

18-23: VaccinatieActie2015
Dit jaar is de vaccinatieactie in de week van 18 tot 23 mei. Er zijn al meer dan 20 dierenartsenpraktijken in Nederland die meedoen, u toch ook?

April 2015

9, 10 en 11: Voorjaarsdagen
Wij zullen deze 3 dagen te vinden zijn op de Voorjaarsdagen! Komt allen langs voor meer informatie, om donateur te worden, om jezelf op te geven voor de Vaccinatieactie of gewoon voor een gezellig praatje. Tot dan!

28: Lezing Malawi en African Swine Fever
Deze avond zal in het teken staan van Malawi. Hier vindt ons huidige project plaats waar Michael en Sarah wat over gaan vertellen die er recent zijn geweest. De 3e spreker is Willie Loeffen die gaat vertellen over de ziekte African Swine Fever die op dit moment helaas heerst in Malawi en voor veel problemen zorgt. Kon u er niet bij zijn? Meer informatie kunt u vinden in de eerstvolgende DIOloog.