Donateur worden of een donatie doen?

Donateurschap
Stichting DIO is een voor Nederland unieke organisatie die zich inzet voor dierlijke gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Want… als de kudde sterft, sterft het dorp!

U kunt al voor €25,- per jaar donateur worden van stichting DIO. Studenten doneren €10,- per jaar.

Het is ook mogelijk om met uw praktijk, bedrijf of organisatie de stichting te steunen door een bedrag te doneren. Dit kan al vanaf €100,- per jaar. Er kan daarbij gezorgd worden voor promotiemateriaal, waarmee aan de klant getoond kan worden dat u een goed doel steunt.
Voor andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen, zodat uw en onze wensen perfect op elkaar afgestemd kunnen worden.

Eenmalige donatie
Naast het donateurschap is het uiteraard ook mogelijk om een enkele keer een donatie te doen. U zit dan nergens aan vast en helpt ons weer een stapje verder! Doneer op NL16INGB0000006910
Zoekt u ter gelegenheid van bijvoorbeeld een jubileum, huwelijk of ander groot feest een goed doel om de opbrengsten aan te schenken, denk dan eens aan stichting DIO! Dergelijke giften worden uiteraard vermeld in ons donateursblad DIOloog. Onze dank is groot!

 


Na het versturen van uw aanmelding, ontvangt u binnen enkele werkdagen van ons een bevestiging. Indien er geen bevestiging volgt, neemt u dan nog even contact met ons op via het volgende e-mailadres: dio@dio.nl.

Daarnaast kunnen we altijd extra helpende handen gebruiken. Kijk eens op “vrijwilliger worden?” hoe u een steentje kunt bijdragen aan stichting DIO.